• 16 SEP 20
  • 0

  Werkzaamheden op de N836: Andelst – Elst

  Tussen 14 september en 30 oktober 2020 voeren we onderhoud uit aan de N836 tussen Andelst (A15) en Elst. In 2018 keken we samen met gemeente Overbetuwe en de politie naar maatregelen die de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. Een aantal daarvan voeren we gelijktijdig met het onderhoud uit. 

  Kaartje van de plek van de werkzaamheden

  Werkzaamheden

  • Vernieuwen bovenste laag van het asfalt op de Wageningsestraat ter hoogte van de Tielsestraat in Andelst tot en met de rotonde bij Valburg (Tielsestraat/ Molenzicht).
  • Vernieuwen asfalt van grote delen van de fietspaden tussen Andelst en de rotonde bij Watergoed.
  • Vervangen van het beton in de middengeleider bij de op- en afrit van de A15 door gras.
  • Aanpassen bushaltes Lechstraat en ’t Hoeveslag zodat busreizigers makkelijker in en uit kunnen stappen.
  • Aanbrengen bermbeton van kruising Moordakkerstraat tot rotonde bij Watergoed zodat de berm daar minder snel stuk wordt gereden.
  • Diverse kleine onderhoudswerkzaamheden.

  Aannemer Gebr. van Kessel voert de werkzaamheden uit.

  Omleiding

  Tussen 10 en 25 oktober 2020 overdag (van 7.00 uur tot 18.00 uur) leiden we gemotoriseerd verkeer om via de A15. We voeren dan in verschillende fases de asfalteringswerkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden is het werkvak waar gewerkt wordt, afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Aanliggende woningen blijven bereikbaar. De omleidingsroutes staan op de borden. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad. Waar nodig geven we voor fietsers een omleidingsroute aan.

  Bushaltes Lechstraat en ’t Hoeveslag

  Tussen 14 september en 30 oktober 2020 zijn de bestaande bushaltes Lechstraat en ’t Hoeveslag buiten gebruik. Zo’n 15 meter daar vandaan zijn tijdelijke bushaltes.

  Kijk voor de actuele afsluitingen en omleidingsroutes op de website bereikbaargelderland.nl

  De bouw app

  De werkzaamheden zijn ook te volgen via een omgevingsapp. In deze app staat actuele informatie over de werkzaamheden en de verkeershinder. Bij wijzigingen in de planning, verkeerssituatie of andere bijzonderheden sturen wij een zogenaamd push-bericht. Om de werkzaamheden te volgen zoekt u het project N836 Andelst – Elst op en vinkt u deze aan als favoriet.

  Planning

  14 september – 30 oktober 2020: uitvoering groot onderhoud

  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply