• 28 JUL 20
  • 0
  Ik ben Rik van Bolderen en in juni 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut

  Ik ben Rik van Bolderen en in juni 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut

  Ik ben Rik van Bolderen en in juni 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Edwin en Stefan hebben mij tijdens mijn afstudeerstage bij de praktijk in Valburg begeleid. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad tijdens de stage en ben er onwijs trots op dat ik bij deze mooie praktijk en in een superleuk team mijn carrière mag beginnen. 

  Ik wilde al vroeg fysiotherapeut worden

  Vanaf mijn 12e levensjaar beantwoorde ik de vraag “wat wil jij later worden?” met fysiotherapeut. Ik kreeg destijds zelf fysiotherapie waardoor mijn lichaam beter is gaan functioneren en mijn interesse in het vak tot stand is gekomen. We kunnen ontzettend veel met ons lichaam, echter kunnen lichamelijke klachten deze veelzijdigheid in meer of mindere mate beperken. Hierbij kan gedacht worden aan sportblessures, rugklachten, operaties of ziektes. Dan pas merk je dat pijn- of klachtenvrij bewegen is niet altijd vanzelfsprekend is. Niets is mooier dan iemand zo snel mogelijk met een lach weg te zien gaan uit de praktijk terwijl hij of zij met een klacht binnen kwam. 

   

  In mijn vrije tijd sport ik graag. Naast fitness vind ik het leuk om zo nu en dan te hardlopen of skeeleren. Gedurende een voetbalseizoen ben ik als vaste verzorger betrokken bij een jeugdteam van de Vitesse Voetbal Academie tijdens de wedstrijden.

  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply