• 14 AUG 18
  • 1
  Maak kennis met onze nieuwe collega Marten Lammers

  Maak kennis met onze nieuwe collega Marten Lammers

  Hoi allemaal,

  mijn naam is Marten Lammers en ik ben in januari 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb mijn afstudeerstage gelopen in Valburg met Edwin en Stefan als begeleiders. Na de opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik begonnen als waarnemer in Valburg en Herveld. Daarnaast ga ik nu beginnen op de zaterdagochtend in Herveld.

  Vijf jaar geleden heb ik voor fysiotherapie gekozen omdat ik het ontzettend leuk vind om met mensen te werken en om mensen te helpen. Daarnaast heb ik veel interesse voor het menselijk lichaam en hoe deze werkt. In het vak fysiotherapie komen deze aspecten allemaal bij elkaar. Ik vind het mooi om de cliënten van hun klachten af te helpen en/of ervoor te zorgen dat iedereen zo optimaal mogelijk kan functioneren in het dagelijks leven.

  Verder houd ik veel van sport. Zelf voetbal ik en ben ik af en toe aan het fitnessen. Ook kijk ik graag naar sport. Daarnaast houd ik van lekker eten en vind ik het leuk om in de keuken te staan.

  Laat een reactie achter →
 • Geplaatst doorTruus Terwoert Jh on 31 augustus 2018, 17:54

  Hoi Marten

  leuk stukje en veel succes met je verdere loopbaan.
  zou nog ff laten weten wat de orthopeed heeft gezegd over mijn knie.
  Is artrose en ziet er dermate slecht uit dat hij voorstelde te opereren en dan een halve knieprothese.
  want zei hij oplossen met spuiten,paracetamol en therapie lost het probleem op langere termijn niet op.
  dus vertrouw ik maar op zijn advies. ga contact opnemen en ergens begin november ga ik er dan maar voor.
  en wie weet kom ik voor de therapie weer bij jou.
  groeten Truus Terwoert

  Reageer →

Laat een reactie achter

Cancel reply