• 07 AUG 19
  • 0
  Interview: In gesprek met Edwin

  Interview: In gesprek met Edwin

  We gaan in gesprek met onze eigen Edwin. Benieuwd naar wie hij is, wat hij doet en nog meer? Lees dan snel verder!

  Het interview met Edwin

  Hoe gezond leef je zelf en waar let je op?
  Ik eet relatief gezond. Heb een echtgenote met een kleine moestuin, bijna altijd biologisch en relatief weinig vlees en vis. Ik sport minimaal 2x per week, wandel regelmatig met de hond en relax op zijn tijd.
  Wat doe je aan beweging?
  Sinds 3 jaar doe ik aan cross-fit training. De eerste 2 jaar bij een personal trainer om goed op te bouwen.
  Wat is je meest slechte gewoonte?
  Ik houd van lekker eten, zowel zoet als vet.
  Wat is je favoriete bezigheid in je vrije tijd?
  Sporten, wandelen, lezen, sport kijken. Af en toe drummen.
  Heb je kinderen? Heb je een relatie? Huisdieren? Getrouwd met Marianne. Verder onze hond, Connor.
  Wat kenmerkt jou als persoon? Ik ben zeer gestructureerd, analyserend en houd van humor.
  Wat kenmerkt jou als therapeut?
  Breed kijken, zeer analyserend en gestructureerd werken. Niet bang om collega’s in te schakelen vanwege hun kennis en kunde. De laatste jaren ben ik sterk aan het verbinden met andere disciplines en personen.
  Waar ben je trots op?
  Op onze praktijk, het team. Wat we met elkaar hebben neer gezet in 20 jaar tijd.
  Wat krijg je vaak te horen van je patiënten?
  Dat ik de beul van Valburg ben, dat ze zwaar moeten trainen bij mij. Dat ik veel zie als mensen trainen bij mij.
  Heb je nog een gezondheidstip/beweegtip?
  Regelmatig, 1-2x per week matig tot intensief sporten. Plan het in als jouw tijd! Doe vooral iets wat je leuk vindt.
  Kun je iets vertellen over de foto?
  Deze foto is genomen in Polen, boven op de berg terwijl het licht vroor. Naast mij staan Wim Hof, the iceman, en Marianne. Ik heb een hele week in Polen getraind met en onder begeleiding van Wim, ademhalingsoefeningen en koude training. De meest bijzondere week van mijn leven.”
  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply