• 12 FEB 18
  • 0
  Mayru Center

  Mayru Center

  Zoek jij ook een plek met gezellige en dynamische groepslessen onder professionele begeleiding van een docent? Wil je graag sporten maar durf je niet, misschien door schaamte of onzekerheid? Dan nodigen wij jou uit om met ons kennis te komen maken.

  Mayru Center is sinds 2011 dé groepslesspecialist in Zetten. Naast diverse groepslessen met lage en hoge intensiteit zoals Fit-Start, Yoga, H.I.I.T. intervaltrainingen en weerbaarheidslessen kun je bij ons ook terecht voor afvallen, speciale kinderlessen (op het gebied van sociale interactie en weerbaarheid) en diverse leuke workshops op het gebied van voeding, blessurepreventie en zelfontwikkeling voor zowel kinderen als volwassenen.

  Mayru Center onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en professionele en gecertificeerde begeleiding op het gebied van sporten, ontspannen en coachen op ieder niveau.

  Bij Mayru Center is het jongste lid 3 jaar oud en het oudste lid is bijna 70 jaar oud, dus voor iedereen is een passende sport te vinden met de juiste begeleiding. Bij eventuele blessures en/of revalidatie wordt gekeken naar de mogelijkheden om te kunnen sporten op eigen niveau.

  Meer informatie over Mayru Center:
  Website: www.mayrucenter.nl
  Telefoonnummer: 0488 42 74 88
  E-mail: info@mayrucenter.nl

  Op de hoogte blijven van al onze acties en bijzondere nieuwtjes?
  Facebook: www.facebook.com/mayrucenter

  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply