FysioFitness:

In onze fysiotherapiepraktijk is het mogelijk om wekelijks een uur te sporten en te trainen. Voor deelname aan deze sport- en trainingsuren is geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Wanneer je niet zeker weet of training, medisch gezien, voor jou wel verantwoord is, is het verstandig eerst contact op te nemen met je huisarts of specialist.

Mogelijkheden:

Het is belangrijk om te beseffen dat de training voor jou zelf is. Daarom is het de bedoeling dat je, voordat je met sporten en trainen  begint, eerst getest wordt. Deze FysioFitness-test is in principe eenmalig. De kosten van € 35,00 worden in rekening gebracht via een automatische incasso-opdracht. Wanneer men daaraan behoefte heeft, kan deze test in een later stadium herhaald worden om te kijken of de trainingsdoelen gehaald zijn. Ook hiervoor rekenen wij € 35,00.

Een maandabonnement kost €28,75 voor een training per week. Wilt u 2x per week trainen dan zijn de kosten €50,00 per maand. U heeft een opzegtermijn van een maand en dient schriftelijk of via de mail, fysiofitness@wijnhoven-gierman.nl op te zeggen. Er kan het hele jaar door worden getraind behalve de laatste 2 weken van het jaar. In de zomervakantie is er een aangepast rooster.

De trainingen worden gegeven op een vaste dag en op een vaste tijd om de continuïteit en de groepsgrootte te kunnen bewaken. Wanneer je wilt komen sporten, kun je een voorkeurs trainingsuur opgeven. Indien mogelijk word je daar dan ingedeeld. Wanneer een trainingsuur vol is, zal in onderling overleg een ander uur gekozen worden. Wanneer je wilt veranderen van trainingstijd kun je dit aangeven. Bij voldoende ruimte kun je overgeplaatst worden.

De training duurt 60 minuten en de intensiteit is afhankelijk van je eigen inzet.

De trainingsuren worden vrijwel altijd begeleid door een fysiotherapeut die kennis heeft van een zo optimaal mogelijk bewegen. Wanneer er eventuele blessures zijn, is het raadzaam om die zo snel mogelijk aan de begeleidende fysiotherapeut te melden. Deze kan het trainingsschema eventueel (tijdelijk) aanpassen. Op dat moment zal er in principe geen tijd zijn om een blessure uitvoerig te onderzoeken en / of te behandelen. Wanneer dat wel gewenst is, zal een fysiotherapeutisch consult aangevraagd kunnen worden.

Trainingsuren:

Wij houden ons het recht voor om bij problemen of door omstandigheden tijden of dagen te wijzigen, maar we zullen dit altijd zoveel mogelijk doen in en na overleg met de groep. Neem voor de training altijd een handdoek mee en trek je sportschoenen pas binnen aan in verband met modder etc.  S.v.p. geen sportschoenen met zwarte zolen dragen, omdat die strepen op de vloer kunnen veroorzaken.

Wij wensen je een prettige sporttijd toe.
Team Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman

Fysiotherapie check

Maak een afspraak.

Binnen 48 uur een afspraak maken bij Fysiotherapie Wijnhoven Gierman.