• 31 JAN 19
  • 0
  Even voorstellen: Ramon van Haalen

  Even voorstellen: Ramon van Haalen

  Ik zal mezelf even kort voorstellen, mijn naam is Ramon van Haalen, geregistreerd osteopaat.
  Tijdens mijn studie fysiotherapie ben ik reeds in de gelukkige positie geweest om een deel van mijn stage te volbrengen bij Wijnhoven-Gierman en nu gaan we opnieuw de krachten bundelen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het oplossen van uw gezondheidsprobleem.
  Na mijn studie fysiotherapie heb ik de 5-jarige opleiding osteopathie gevolgd aan de International Academy of Osteopathy in Gent en ben ik zelfstandig als osteopaat gevestigd met een nauwe samenwerking van collega osteopaten, fysiotherapeuten en manueel therapeuten.
  Naast de locatie Nijmegen en Arnhem, zal ik vanaf 1 februari op de dinsdagmiddag in Valburg praktijk gaan voeren.
  Voor het maken van een afspraak of voor informatie, ben ik telefonisch bereikbaar op 06-83554672 of via mail op ramon@osteopathieadfontes.nl
  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply