• 07 MRT 19
  • 0
  Even voorstellen: Loes Maaskant

  Even voorstellen: Loes Maaskant

  Mijn naam is Loes Maaskant. Ik heb de opleiding fysiotherapie gedaan in Rotterdam. Daarna ben ik aan de slag gegaan in een verpleeghuis in Brielle en later ben ik gaan werken als (waarnemend) hoofd fysiotherapie in een verpleeghuis in Tiel.

  Vanaf 2001 heb ik samen met 1 collega een praktijk gehad in de Betuwe. Vanaf 2019 werk ik in deze praktijk op de dinsdagmiddag.

  Mijn interesse ligt vooral bij neurologische aandoeningen en ik werk ook graag met ouderen. Daarom zal ik vooral veel mensen zien met neurologische problemen zoals MS, CVA (beroerte). Ik maak deel uit van het landelijk en regionale netwerk MS zorg en het CVA netwerk in Arnhem.

  Naast het werk in de praktijk ben ik werkzaam als auditor, waarbij ik praktijken voor fysiotherapie en logopedie bezoek in het kader van kwaliteitsverbetering en begeleid ik groepen fysiotherapeuten als intervisiecoach.

  In mijn vrije tijd ben ik vooral in en om het huis bezig. We hebben een grote moes- en fruittuin en de opbrengsten daarvan gaan in de diepvries, weckflessen en jam.

  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply