VIEK Ergotherapie is opgericht in januari 2016 door twee enthousiaste en ervaren ergotherapeuten, Anje Korsten en Nicole Tebarts.  VIEK staat voor Vertrouwen In Eigen Kunnen en dit is precies waar het om draait binnen de ergotherapiebehandeling. Samen met u gaan we aan de slag om het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten, waardoor u door behandeling of advies weer meer vertrouwen krijgt in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Nicole en Anje kennen elkaar vanuit het verpleeghuis, waar zij beiden werkzaam waren. De ouder wordende cliënt is dan ook een groot deel van hun doelgroep; denk aan cliënten met dementie en hun naasten, mensen die minder mobiel zijn en meer kans hebben op vallen, of gewoonweg door de ouderdom hun activiteiten minder goed kunnen uitvoeren.

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in Parkinson (Anje is aangesloten bij Parkinsonnet), MS (Nicole is aangesloten bij MS Zorg Nederland), Oncologie en niet-aangeboren hersenletsel. Nicole volgt momenteel een opleiding tot cognitief therapeut, Anje zal zich dit jaar verder specialiseren in de behandeling van cliënten met COPD.

Tijdens de behandeling oefenen we activiteiten, maar komen ook voorwaarden aan bod om de activiteiten uit te kunnen voeren. Denk aan zit- en lighouding, advisering en realisering van de juiste voorzieningen en een goede balans in rust en activiteit.

VIEK Ergotherapie is werkzaam in de gemeenten Rheden (Velp en Rozendaal), Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard. Zij hebben een behandelruimte in Velp en in Elst, maar de ergotherapie behandelingen vinden veelal plaats in uw thuissituatie.

Voor meer informatie zie www.viekergotherapie.nl

Fysiotherapie check

Maak een afspraak.

Binnen 48 uur een afspraak maken bij Fysiotherapie Wijnhoven Gierman.