Oprichter Harry Wijnhoven opende in 1999 samen met Edwin Gierman de deuren van hun eerste praktijk ‘Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman’ openden in Valburg, waarna niet veel later een tweede praktijk in Herveld werd gestart. Vanaf 2019 zijn we ook werkzaam in Dodewaard op de Steegakkers.

Persoonlijke aandacht

Wat de mensen aanspreekt, naast de vakkundigheid, is de gemoedelijke sfeer. Geen bandje dat moet worden ingesproken, maar een ervaren receptioniste die afspraken maakt en zowel aan de balie, als per telefoon alle vragen beantwoordt en koffie of thee aanbiedt als u even moet wachten.

Naast de persoonlijke aandacht is ook de kunde en vele kennis die er in huis is, bijzonder te noemen. Een stabiele club van fysiotherapeuten, met ieder hun eigen specialisme, is werkzaam binnen de praktijk van Wijnhoven-Gierman. De collegialiteit onderling is groot. Hierdoor en door de diversiteit in verbijzonderingen wordt de unieke kans geboden om binnen het bedrijf doorgestuurd te worden naar een fysiotherapeut die meer gespecialiseerd is voor verdere behandeling, want de patiënt staat te allen tijde voorop!

Wijnhoven Gierman Service

Specialismen

Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman heeft meerdere peilers,  zoals de manuele -,  bekken- en psychosomatische therapie. De laatste is geschikt voor klachten waar lichamelijk geen duidelijke oorzaak te vinden is, zoals dat vaak bij stress voorkomt. Deze specialistische therapieën hebben een eigen tarief.
Daarnaast hebben een aantal fysiotherapeuten ook beschikking over een andere verbijzondering, zoals de sportfysiotherapie, neurologie, COPD, diabetes, hart- en vaatziektes, McKenzie en Dry Needling . Dit betekent dat ze extra deskundig zijn in de behandeling van een bepaalde groep patiënten.

Joost Coopmann is, naast de specialist in Hart- en Vaatziektes, ook McKenzie-therapeut met extra ervaring in rugklachten uit zijn contacten met het Rugcentrum Arnhem, evenals Edwin Gierman. Edwin Gierman,  Harry Wijnhoven, Joost Coopmann en Sven Haggenburg hebben de Dry Needlingdiploma’s en de meesten hebben ook nog sportfysiotherapie gedaan. Verder is Rachel van Dieden gespecialiseerd in kaak- en hoofdpijnklachten en duizeligheidsproblemen.  Harry Wijnhoven, Amelia Klein Gunnewiek en Marten Lammers hebben de aantekening claudicatiotherapeut. Harry Wijnhoven is daarnaast nog KISS-therapeut, gespecialiseerd in kinderen met asymmetrieproblemen in het hoofd-halsgebied, ontstaan tijdens de geboorte. Vaak zijn dit huilbabies.

Harry Wijnhoven, Edwin Gierman en Stefan van Elk zijn onze manueel therapeuten, Mieneke Spijkerman is onze bekken- en psychosomatisch therapeut en ook nog slaapprobleem-specialist.  Kortom, een geweldige hoeveelheid kennis verspreid over twee praktijken met negen therapeuten.
Loes Maaskant heeft sinds kort het team versterkt en is gespecialiseerd in neurologische klachten en maakt deel uit van het MS netwerk.
Amelia is 2 jaar geleden begonnen aan de master Geriatrie en  Nienke van den Berg houdt zich bezig met oedeemtherapie en de zorg van oncologische patiënten.

Wijnhoven Gierman

Wij zijn gecertificeerd

Naast bij de landelijke KNGF te zijn aangesloten, is de praktijk tevens HKZ gecertificeerd en is ze in het bezit van het Fys’Optima certificaat , waarvoor aan verschillend kwaliteitsnormen moet worden voldaan, zoals service, kwaliteit en transparantie alvorens te worden aangenomen.

Meer informatie?

Kijkt u gerust rond op onze website over meer informatie over onze praktijk en behandelingen.
Mocht u het prettig vinden om één van onze secretaresses neem dan telefonisch contact met ons op.

Fysiotherapie check

Maak een afspraak.

Binnen 48 uur een afspraak maken bij Fysiotherapie Wijnhoven Gierman.