• 12 MRT 17
  • 0
  Schouderklachten? Kom op 8 april langs voor een speeddate!

  Schouderklachten? Kom op 8 april langs voor een speeddate!

  Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman maakt vanaf 2016 deel uit van Schouder Centrum Nijmegen. Dit samenwerkingsverband is ongeveer 3 jaar geleden ontstaan vanuit het CWZ orthopedie, FysioNovio in Nijmegen en Stichting Kinos, revalidatiegeneeskunde te Nijmegen.

  Schouderklachten komen veel voor en kunnen uw fors hinderen in het Algemeen Dagelijks Leven (ADL), op het werk of tijdens het sporten. Veel mensen lopen lang door met schouderklachten. Eenmaal in behandeling blijken de klachten vaak aanzienlijk te verminderen of goed te verhelpen. Schouderproblematiek staat de laatste jaren in de belangstelling vanwege de diversiteit aan
  klachten. Verschillende spieren, pezen, banden en gewrichten, kunnen betrokken zijn bij de klachten. Zo is niet alleen de medische kant, maar ook de manier waarop mensen ermee omgaan belangrijk voor het resultaat van de behandeling. Denk aan de zelfstandige schilder die toch doorwerkt ondanks de klachten. Begrijpelijk, maar niet bevorderlijk voor de genezing.

  Het Schouder Centrum Nijmegen is voor iedereen die in zijn ADL, werk en/of sport wordt gehinderd door schouderklachten. Ook voor mensen met chronische en complexe schouderklachten en mensen bij wie eerdere therapie of behandeling tot onvoldoende resultaat heeft geleid.

  Speeddate schouderklachten
  Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman te Valburg organiseert op Zaterdag 8 April een speeddate voor mensen met schouderklachten. Hierbij heeft u de gelegenheid om in een kort individueel gesprek van ongeveer 5 minuten informatie te krijgen over uw schouderklachten. Deze ochtend is niet bedoeld om een diagnose te stellen, wel krijgt u vrijblijvend advies over wat u het beste  zou kunnen doen. Indien gewenst kan er een vervolgafspraak gemaakt worden.

  Dus hebt u last van schouderklachten? Kom dan naar de speeddate. U bent welkom met beginnende schouderklachten – want hoe eerder het advies gegeven wordt en/of de behandeling gestart, des te beter en sneller kan de genezing verlopen. Ook wie al langer klachten heeft of na een behandeling nog klachten heeft gehouden, is welkom.

  Wanneer: Zaterdag 8 April van 10:00-12:00
  Waar: Fysiotherapiepraktijk Wijnhoven-Gierman
  Broekstraat 18
  6675 BE VALBURG
  tel: 0488-431002
  valburg@wijnhoven-gierman.nl

  Met vriendelijke groet,

  Edwin Gierman
  Stefan van Elk

  Laat een reactie achter →

Laat een reactie achter

Cancel reply